background image
  • 21 okt 2009 /  familie 4 reacties
    Omdat deze foto is bewerkt met een trial-versie van een programma staat er een watermerk in beeld.

    Omdat deze foto is bewerkt met een trial-versie van een programma staat er een watermerk in beeld.

    Geen enkel grassprietje is er nog te vinden. Een gapend gat rest. De achterdeur uitstappen kost je twee gebroken enkels. Morgen worden de hei palen geboord. Gisteravond was ik tot laat aan het werk in Tivoli in Utrecht. Voor de selectie van de deelnemers aan The Road To Copenhagen, een groene scootertocht van Essent. Maar vannochtend weer vroeg uit de veren om koffie te zetten voor de mannen, die voorlopig nog in een uitermate ontspannen tempo gestaag doorwerken. En ook op tijd weer stoppen. Heel wat anders dan mijn werkdagen die tegenwoordig meer regel dan uitzondering vaak twaalf uur duren.

    Gisteren een nieuw fotobewerkings programma ontdekt dat interessant kan zijn voor de foto liefhebbers (Huib!)

    Hierboven zie je een voorbeeld, gemaakt in photomatix. Het maakt gebruik van de mogelijkheid Bracketing opnamen(2 of 3 foto’s met een verschillende belichting achter elkaar te nemen)te combineren. En zo meer detail te krijgen in donkere en lichtere partijen. Je kunt het programma gratis uitproberen zolang je wilt, maar dan komt er wel een watermerk over je foto’s te staan. Anders kost het je 99,00$.

    Geplaatst door Boudewijn om 17:37 uur.

4 reacties

Boudycam
  • Boudewijn :

    http://www.hdrsoft.com is de website waar het programma te vinden is. Ik worstel alleen nog met het formaat van mijn foto’s in mijn blog. Ze staan er meestal maar half op…

  • Huib :

    Hee Boudewijn,

    Nu nog wat neerslag en jullie hebben een zwembad in de achtertuin. Dan kunnen de dames nog mooi even oefenen voor hun B diploma!
    Kan je met dit programma ook foto’s aan elkaar “plakken”? Ik ga het meteen bekijken. Bedankt voor de tip.
    Groet Huib.

    P.s. Afgelopen zaterdag m’n 12-24 mm Sigma objectief met asferische lens in Den Haag gehaald. Genieten!

  • Boudewijn :

    RE Huib:
    Echt plakken en knippen kun je niet met dit programma. Eigenlijk combineert het de foto’s zelf. Maar op de site staan genoeg voorbeelden.
    Ik ben erg benieuwd om foto’s te zien die je inmiddels met je mooie lenzen gemaakt hebt!

  • Boudewijn :

    Dat wordt dan wel een modderbad!

Laat een reactie achter

Let op: Beoordelen van het bericht is mogelijk en kan vertraging opleveren. Het is niet nodig om het bericht opnieuw te plaatsen.