background image
  • 03 mei 2009 /  Geen rubriek 1 reactie

    Het is hier nu kwart over elf ’s avonds, en we zijn net terug uit het Magic Kingdom van Disneyworld. De hele dag vanaf vanochtend 9 uur hebben we volop genoten van de sfeer, de prinsessen, de parades, de attracties en uiteindelijk het vuurwerk. Nu zijn we allemaal bekaf, dus morgen meer en foto’s.

    Uiteindelijk zijn we een dag later dan gepland gegaan, want in de nacht voor ons vertrek naar Orlando kreeg Mila last van haar oor. Alle uren in het zwembad hadden haar een lelijke oorinfectie opgeleverd.

    Toen we in Orlando aankwamen begon de koorts zelfs zo te stijgen dat we naar een arts geweest zijn. Die was gelukkig heel aardig en constateerde naast een volledig dicht oor(zie plaatje) ook een keelonsteking. Ze heeft meteen een hoge dosis anti biotica voorgeschreven, en oordruppels. Die hebben inmiddels goed hun werk gedaan. Zodat we toch nog, zij het met vertraging van Disneyworld konden genieten.

     

    Geplaatst door Boudewijn om 05:29 uur.

1 reactie

Boudycam
  • carolina :

    Wat zonde van Mila, maar gelukkig voelt ze zich weer goed.
    Ja, die mexicaanse griep is ook niet niks en zit er toch wel een beetje mee in.
    Wij hebben er een paar heel verschrikkelijk spannende weken op zitten,na de vreselijke gebeurtenis met Koninginnedag, heb ik heel erg met Detty ingezeten. Toen de dokter begon op de dag van jullie vertrek, dat ze voor borstonderzoek verder moest i.v.m. de pijn die niet over ging, dachten we dat ze uitzaaiingen in de botten had en werden er fot’s en bloed onderzoek gedaan. Daar kwam uit dat ze chronische leukemie heeft. Inmiddels weten we dat dit niet ernstig is en nog niks aangedaan wordt, dat kan jaren sluimeren voor er eens een pil voor moet genomen worden. Wel zijn er een paar vlekjes op de lever ontdekt waar we morgen verder uitslag van krijgen, kunnen ook gewoon bloedvaatjes zijn!! En inmiddels is via ’n M.R.I.scan vast komen te staan, dat het wel degelijkeen NEKHERNIA is. Onze reaktie van Charlotte, Detty en mij was: HOERA HET IS EEN NEKHERNIA !!!
    Tussen alle onderzoeken van Detty, heeft oma ons ook laten schrikken. Op zaterdagmiddag vorige week, belde ze me in de winkel, dat ze vreselijke pijn in haar zij had. Al bij al, ik heb ze s’middags nog naar ’t ziekenhuis gebracht, waar bleek dat ze een lichte hartaanval heeft gehad. Op Koninginnedag mocht ze mee naar huis en vanavond breng ik haar weer terug, want morgen wordt ze in Gent gedotterd. Ze is verder vrolijk en kan ’t haast niet geloven, want ik ben helemaal nooit moe of zo!!!
    Sorry dat ik er jullie mee confronteer, na alle comotie die jullie ook al meemaken met Milaatje en via internet, maar toch vond ikdat jullie het ook maar beter kunnen weten. De ergste spanning is nu voorbij hoor. Ook wat Detty betreft, gaan we uit van het best en heerst er nu een opgeluchte stemming!!
    Liefs, en GENIET MET VOLLE TEUGEN

Laat een reactie achter

Let op: Beoordelen van het bericht is mogelijk en kan vertraging opleveren. Het is niet nodig om het bericht opnieuw te plaatsen.