background image
  • 01 mei 2009 /  familie 1 reactie

    Het is een enorme luxe en erg handig om met een laptop op reis te zijn. Foto’s worden (meestal) nog op de zelfde avond ingeladen en bekeken door jullie in Nederland. Tot vorig jaar liep ik nog zolang de vakantie duurde om elk krantenrek heen zonder te kijken. Vooral op maandag als de dag tevoren een Formule 1 race was geweest, zodat ik twee weken later de race op video kon terugkijken zonder de uitslag te weten.

    Nu volgen we elke dag de Nederlandse kranten en lezen natuurlijk ook over de varkensgriep, waar verder nog niets van te merken is hier. De meeste kamermeisjes in de hotels zijn dan wel van Mexicaanse afkomst, maar ik ga er maar van uit dat ze de laatste tijd niet terug zijn geweest.

    Gisteren was het koninginnedag en dus had Leonie maar een oranje hempje aangetrokken. Toen wij  terug kwamen van het ontbijt zette ik mijn laptop aan; het was in nederland inmiddels middag en wij waren benieuwd naar het weer en of er iets te horen was over de festiviteiten. We vielen midden in de tragische berichtgevingen, hebben het laatste NOS journaal gekeken en konden de persconferentie zelfs live volgen. Dan ben je ineens heel ver van Florida, lijkt het.

    Leonie heeft een ander shirtje aangetrokken….

    Geplaatst door Boudewijn om 23:06 uur.

1 reactie

Boudycam
  • de meijertjes :

    dag poepies
    Ik kijk iedere dag uit naar jullie foto”s en berichtjes, ik leef echt helemaal mee..
    maar de afgelopen dagen waren nogal druk.
    Ik had met nog 2 andere meiden afgesproken om op de rommelmarkt te gaan staan, die markt loopt door het hele centrum en is altijd de hele nacht al super druk( mensen lopen de hele nacht met zaklampen rond) dus gingen we woensdag avond om 10 uur al naar de herengracht , wehadden met z”n drietjes 6 parkeerplaatsen precies voor De Hypoteker prima plek het was een superleuke ervaring zo”n hele nacht onder een dekentje in een lekkere stoel + de nodige drank we hebben heel veel gelachen en veel verkocht!!!
    vanaf 6 uur s”ochtends in het zonnetje heerlijk we gingen om half een smiddags weer naar huis en toen hadden we het slechte nieuws net gehoord, afschuwelijk! koninginnedag zal ook nooit meer hetzelfde zijn…
    S”middags moest Nina met het demoteam optreden in de speeltuin dus geen tijd voor een slaapje ,om 20. uur kon ik eindelijk gaan slapen en de volgende dag (vrijdag) weer werken.
    heel veel groetjes en liefs van ons 4 !!!

Laat een reactie achter

Let op: Beoordelen van het bericht is mogelijk en kan vertraging opleveren. Het is niet nodig om het bericht opnieuw te plaatsen.