background image
  • 27 apr 2010 /  Boudycam Nog geen reacties

    In het Koninklijk Concertgebouw werd donderdag 22 april de 4e symfonie van Mahler uitgevoerd. Voor de AVRO was ik daar met Marlies Huitink en Hans van den Boom om interviews te draaien met dirigent Ivan Fischer en sopraan Miah Persson. Dit moest gebeuren in de dirigenten kamer tijdens de pauze. Gedraaid in HD en mooi uitgelicht. Het hielp niet dat wij tijdens het opbouwen diverse keren werden gesommeerd de ruimte te verlaten om een solist de mogelijkheid te geven om in te spelen. En helemaal vervelend werd het toen dezelfde orkest begeleider tijdens het inteview tot 8 keer toe de deur opentrok om te kijken hoe we vorderden. Ondanks de boze blikken van

    Marlies Huitink en Hans van den Boom

    Marlies, omdat de herrie van het pauzerende publiek de opname stoorde. Toch lukte het ons gelukkig weer een bevredigend item te draaien. Helaas moesten wij ook het afbreken nog een keer staken om de bevallige sopraan nog een kans te geven in te zingen, waarop Marlies luchtig tegen de geluidsvrouw en mij reageerde; “Als ze het nu nog niet kan, moet ze misschien maar eens uitkijken naar ander werk”

    Geplaatst door Boudewijn om 16:04 uur.

    Tags: ,

Laat een reactie achter

Let op: Beoordelen van het bericht is mogelijk en kan vertraging opleveren. Het is niet nodig om het bericht opnieuw te plaatsen.