background image
  • 13 nov 2009 /  familie 1 reactie
    Dat is fijn wakker worden!

    Dat is fijn wakker worden!

    Vandaag was mijn verjaardag. Zingend kwamen Leonie, Yara en Mila de slaapkamer in met een stapel kado’s. Dan ben je meteen wakker en heb je een verjaardagsgevoel van jewelste. Het wordt elk jaar moeilijker om nog wat te verzinnen voor mijn verjaardagslijstje. Schofterig dure dingen zoals een Segway kan ik nog wel bedenken, maar een bescheiden betaalbaar kadootje kost me meer moeite. Dit jaar had ik toch wat dingen op een briefje geschreven. Ik heb ALLES gekregen! Maar de klapper stond niet op mijn verjaardagslijst. Mila en Yara knippen elk jaar hun verlanglijst voor Sinterklaas uit de speelgoedboeken. Een bonte verzameling meisjesspeeltjes en roze poppenspul. “plak deze er ook maar bij voor mij” had ik gezegd terwijl ik een racebaan uitknipte.

    Yeah!

    Yeah!

    Als vader van twee meiden mis ik natuurlijk het genot van jongensspeelgoed kopen voor je zoon(lees: jezelf) En daar was ie, prachtig rood verpakt. Een echte Carrera met twee glimmende formule 1 auto’s. Ik was blij dat het vandaag te nat was om te metselen, want toen Leonie naar haar werk was en de meiden naar school lag ik op mijn buik in de woonkamer de baan op te bouwen. En werd ik niet betrapt door bouwvakkers.

    Geplaatst door Boudewijn om 00:55 uur.

1 reactie

Boudycam
  • Huib :

    Hoi Boudewijn,

    Wat een GEWELDIG kado!!!!!!!!! Dat staat al sinds mijn jeugd op mijn verlanglijst maar nooit gekregen. Gat in m’n opvoeding! Nog een reden om jullie binnenkort te bezoeken.Overigens nogmaals gefeliciteerd. Ik had natuurlijk het voornemen om je gisteren te bellen maar door een wijncursus ’s avond is dat er helemaal bij ingeschoten. Sorry! Ga maar vast flink oefenen want ik race je er helemaal uit!

    Groet Huib.

Laat een reactie achter

Let op: Beoordelen van het bericht is mogelijk en kan vertraging opleveren. Het is niet nodig om het bericht opnieuw te plaatsen.