background image
  • 30 apr 2009 /  familie Nog geen reacties

    Sorry, vandaag geen foto’s. Dit komt omdat we simpelweg nog geen foto gemaakt hebben sinds we in dit stadje zijn aangekomen. We zitten in een goed motel met zwembad, en het vakantie gevoel is onomkeerbaar aanwezig. Al twee dagen zijn we na een sober ontbijtje in ons privé zwembad gesprongen(er maakt verder niemand gebruik van). En dat vinden de meiden fantastisch. De hele tijd zwemmen ze zonder bandjes het hele bad over of doen spelletjes watertrappelen of onder water zwemmen.

    We voelen ons bijna schuldig dat we nog niet naar het strand of een ander toeristisch hoogtepunt zijn geweest. Tegen de middag als het buiten echt te heet wordt en je je vel ter plekke rood ziet worden, duiken we een mall in, die zijn er voldoende. Wel even een dikke trui meenemen, want net als de restaurants worden ze door de airco tot het vriespunt afgekoeld. Maar shoppen gaat hier prima, buiten de lage dollar liggen de prijzen hier in de grote warenhuis ketens zowieso erg laag. Niet altijd even modieus, maar als je goed zoekt zijn er zeker hele leuke en betaalbare dingen te vinden. Zeker voor Mila en Yara, maar Leonie is vandaag ook goed geslaagd. Verder hebben die zaken werkelijk alles te bieden, dus kun je soms behoorlijk hebberig worden. Vandaag was het ook alweer half 6 voor we naar buiten kwamen! Gisteravond hebben we echt bijzonder lekker gegeten in een Ocean Grill, met uitzicht op zee. Friet kunnen we inmiddels al niet meer zien, dus we bestellen een pasta of salade en extra groenten, twee gerechten is ruim voldoende voor ons vieren en niemand doet moeilijk dat je geen kindergerecht neemt. Drinken is verder ook niet te duur; als het je al lukt zo’n enorm glas fris leeg te drinken, krijg je zonder te vragen alweer een nieuw exemplaar. gratis!

    Vandaag gegeten bij Applebee’s. Ook een keten Amerikaanse stijl. Met veel teevees en sportartikelen aan de muur; hoe voller hoe beter. De restaurants zitten hier trouwens nog goed vol, van een recessie heb ik nog niet veel gezien…

    Morgen trekken we verder, we hebben dus een hotel in Orlando. Met een beetje geluk zien we morgenavond al het grote vuurwerk boven Disneyworld. Overmorgen wordt een grote dag, lekker dat we dan allemaal een beetje uitgerust zijn. Mila is ook weer helemaal beter.

    Leuk om jullie reacties te lezen, zo lijkt het toch heel dicht bij. Morgen zal ik weer foto’s maken, beloofd!

    Geplaatst door Boudewijn om 05:16 uur.

Laat een reactie achter

Let op: Beoordelen van het bericht is mogelijk en kan vertraging opleveren. Het is niet nodig om het bericht opnieuw te plaatsen.